Ouderwerking

ouder

Beste ouders

Wij zijn de ouderwerking van Unescoschool Sterrenbos. Een groep enthousiaste ouders, die graag mee denken, organiseren, verzinnen, helpen,...
Wij brengen al eens graag de ouders op een gezellige manier bij elkaar, bijvoorbeeld op een oudercafe tijdens het oudercontact, op een werkdag waar we de handen uit de mouwen steken of op een andere gezellige bijeenkomst. Daarnaast proberen we een luisterend oor te zijn voor andere ouders, de kinderen en het team.
We organiseren een aantal activiteiten per jaar om geld in het laatje te brengen. Daarmee steunen we graag de eindejaarsreis naar Parijs van het zesde leerjaar, zodat alle kinderen mee kunnen zonder zware kosten voor de ouders.
Regelmatig zetten we onze schouders eens onder een project en steken we een handje toe om bijvoorbeeld de fluoactie in de kijker te zetten, vlaggen of kostuums te naaien, de moestuin te onderhouden, de groene speelplaats mee te ontwerpen,... Er is een plaatsje voor ieders talent, net zoals bij de kinderen.
We proberen banden te leggen tussen de lokale handelaars, de buurt en de school om zo mee de school in de gemeente zichtbaar en nuttig te maken. Wereldburgerschap op gemeentelijk niveau.
De ouderwerking wil meehelpen om voor iedereen een mooie Sterrenbostijd te maken, zowel voor de kinderen, de ouders als het team.
Kom je graag eens meedoen? Altijd van harte welkom en volledig vrijblijvend.
Lees je graag waar we mee bezig zijn? Hier vind je de verslagen van het huidige schooljaar.
Warme groeten,
De ouderwerking