Schooljaar 2018 - 2019

Kindercarnaval in thema ‘Think Green’ - Het Laatste Nieuws 16 maart 2019

Honderden kinderen hebben zaterdagmiddag genoten van het kindercarnaval op de speelplaats van GO Hamme. Ze deden dit in het thema van Think Green, waarbij ook het klimaat centraal stond. Heel wat kinderen waren dus ook in het groen gekleed.  

Het kindercarnaval kreeg bezoek van de prinsengarde uit Hamme. Zij kwamen een half uurtje meevieren en dansen en zingen met de kinderen. Op het feest was er heel wat animatie voorzien. Een deejay zorgde voor de sfeer en de kinderen konden leuke spelletjes spelen. Ook de ouders waren meer dan welkom om te komen kijken naar het carnavalsfeest. 

Ca

 

 

 

Sinterklaas bezoekt Sportbasisschool - Het Laatste Nieuws 4 december 2018
sint

In GO! Sportbasisschool In Beweging heeft Sinterklaas een bezoekje gebracht aan de leerlingen. Er waren verrassend genoeg geen stoute kindjes bij dit jaar.

De goedheiligman werd uitgebreid verwelkomd in de sportbasisschool van Hamme. Zowel de kleuters als de kinderen van de lagere school wachtten Sinterklaas en Zwarte Piet op. De leerlingen bereidden allemaal een kort optreden voor dat ze aan het belangrijke bezoek toonden.

Sinterklaas beleefde naar eigen zeggen een ‘geweldige dag’ in de school en bedankte de kindjes uitvoerig voor al het moois. Een beetje lekkers kon daarbij uiteraard niet ontbreken.

sint

sint

sint

GO! sportbasisschool in beweging toverde de refter om tot "Kung Food" - Libelle 13 september 2018
refter
EHBO-verantwoordelijke in de bloemetjes gezet - Het Laatste Nieuws 10 september 2018

De GO!-basisschool in de Verbindingsstraat in Hamme heeft naar aanleiding van de ‘internationale dag van de eerste hulp’ hun EHBO-verantwoordelijken in de bloemetjes gezet. De dag werd in het leven geroepen door het Rode Kruis. De school wilde de inspanningen van de verantwoordelijken loven en besloot hen daarvoor te bedanken. Ze geeft lessen, staat hen bij in woord en daad en kan reageren als er een noodgeval is. De leerlingen verzamelden allemaal op de speelplaats toen de verantwoordelijken er in stilte werden bijgehaald. Ze kregen een bos bloemen overhandigd en werden bedankt door de hele school. 

Inge
Een lach en een traan - TV Oost 3 september 2018

https://www.tvoost.be/nieuws/eerste-schooldag-een-lach-en-een-traan-64757

Uw zoon of dochter is alweer thuis na de eerste, spannende schooldag. 250.000 leerlingen in Oost-Vlaanderen hebben vandaag weer de eerste dag van het nieuwe schooljaar achter de rug. Een dag waar heel veel kinderen naar uitkijken. Maar ook een dag die door veel kinderen wordt gevreesd. Vooral dan door de allerkleinsten die voor het allereerst aan de schoolpoort staan. Een ochtend vol emoties, ook voor de ouders en de kleuterjuffen.